Motivele zdrobitoare din spatele suspendării Simonei Halep

Postat la 13 septembrie 2023 370 afişări

Motivele zdrobitoare din spatele suspendării Simonei Halep

Motivele zdrobitoare din spatele suspendării Simonei Halep au fost făcute publice de Agenţia Internaţională de Integritate a Tenisului, după ce sportiva noastră a primit ieri verdictul devastator.

Simona Halep (31 de ani) a fost suspendată 4 ani pentru consum de Roxadustat. Urmează contestarea deciziei de la Sport Resolutions la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de Lausanne. Ceea ce sportiva a confirmat că va face, în termen de 21 de zile.

Motivele zdrobitoare din spatele suspendării Simonei Halep. ITIA susţine că românca nu a putut dovedi că a fost victima contaminării

Agenţia Internaţională de Integritate a Tenisului (ITIA) a venit cu o serie de precizări foarte importante pentru a justifica pedepsa maximă dată în cazul Halep.

Potrivit gsp.ro, ITIA a insistat că, după audierile de pe 28 şi 29 iunie, apărarea construită de Simona şi avocaţii ei n-a putut demonstra că românca e victima contaminării.

România campioană mondială la un sport despre care se discută nedrept de puţin

Mai mult, ITIA a susţinut, încă o dată, că iregularităţile din paşaportul biologic duc spre varianta dopajului în cazul fostului lider WTA.

Precizări importante care apar în comunicatul ITIA

La 11 septembrie 2023, tribunalul (n.r. – Sport Resolutions) a confirmat că a constatat că jucătoarea comis încălcări intenţionate ale regulilor anti-doping în temeiul articolului 2 din TADP privind:

Cititi mai multe pe www.mediaflux.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
motive,
simona halep,
suspendare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.