Moşteanu: Să îi numeşti „tiriplici” pe toţi cei care susţin cota unică, arată că nu înţelegi nimic

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 20 iunie 2022 89 afişări

„Să îi numeşti pe toţi cei care susţin cota unică, arată că nu înţelegi nimic din economie”, este mesajul transmis de liderul deputaţiulor USR, Ionuţ Moşteanu, preşedintelui PSD, Marcel Cuiolacu.

Moşteanu: Să îi numeşti „tiriplici” pe toţi cei care susţin cota unică, arată că nu înţelegi nimic

„Domnule Marcel Ciolacu, câte ore aţi lucrat la privat? Să îi numeşti <tiriplici> pe toţi cei care susţin cota unică, arată că nu înţelegi nimic din economie. Ar fi şi greu, în condiţiile în care primul loc de muncă a fost la vârsta de 34 ani - şi atunci în propria <firmă>. Ar fi şi greu să vrei altceva decât noi taxe, atunci când toată viaţa ai trăit din sinecuri la stat”, scrie pe Facebook Ionuţ Moşteqanu.

El afirmă că „mediul privat ţine în spate întreaga economie a statului”.

„Din banii plătiţi de privaţi, Marcel Ciolacu a încasat salariul zeci de ani. P.S.: Aţi văzut vreo reacţie din partea PNL? Acel partid care încă se pretinde <liberal>, dar e sub papucul socialiştilor. Sugestie: faceţi congres de schimbare a numelui. Scoateţi cuvântul <liberal> din numele partidului”, încheie liderul deputaţilor USR.

„M-am săturat la fiecare discuţie aşezată să apară tot felul de tiriflici care vin şi îşi dau cu părarea, după ce au distrus România, şi să spună ce se întâmplă şi cum creionează ei viitorul luminos, şi cât de bună e cota unică care nu mai există în România. E o mutaţie, cu excepţie”, a spus luni dimineaţă liderul PSD.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
moşteanu,
ciolacu,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.