Moartea ar putea deveni opţională: Miliardarul Bryan Johnson, care a cheltuit milioane de dolari ca să aibă iar 18 ani, lucrează la „imortalitate”

Postat la 19 februarie 2024 57 afişări

Moartea ar putea deveni opţională: Miliardarul Bryan Johnson, care a cheltuit milioane de dolari ca să aibă iar 18 ani, lucrează la „imortalitate”

Bryan Jonhson, celebrul biohacker miliardar în vârstă de 46 de ani, vrea să facă posibilă imortalitatea.

Rutina pe care o urmează este considerată „extremă”, ba chiar „inumană”.

Miliardarul a reuşit deja să-i prelungească viaţa tatălui său – speranţa sa de viaţă era de 68 de ani, iar acum are 71.

Se spune că două lucruri sunt sigure în viaţă: moartea şi taxele. Biohackerul miliardar Bryan Johnson nu e de acord – şi nu din cauză că are idei radicale privind fiscalitatea, scrie Fortune.

Antreprenorul tech a câştigat notorietate prin rutina anti-aging de 2 milioane de dolari pe an, pe care el a numit-o „protocolul Blueprint”, care îşi propune să-i inverseze vârsta biologică la 18 ani — şi care a avut un oarecare succes.

Pentru Johnson, asta include să-şi ia ultima masă la ora 11 a.m., să doarmă mereu singur şi să ia peste 100 de suplimente pe zi, printre multe alte alegeri radicale.

Cititi mai multe pe www.alephnews.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
cheltuieli,
deces,
miliardar

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.