Mircea Badea îl atacă pe Tudor Chirilă, după ce artistul s-a dezbrăcat la TV!

Postat la 29 septembrie 2019 488 afişări

Mircea Badea îl atacă pe Tudor Chirilă, după ce artistul s-a dezbrăcat la TV!

Mircea Badea îl atacă pe Tudor Chirilă, după ce artistul s-a dezbrăcat la TV, în emisiunea „Vocea României”.

Imaginile cu Tudor Chirilă în lenjerie intimă au stârnit numeroase reacţii în mediul online. Nici Mircea Badea nu a rămas indiferent după ce l-a văzut pe artist dezbrăcat la TV şi a scris un mesaj foarte acid pe o reţea socială.

Mircea Badea: „A ajuns să arate ca un baron local”

„Poate pentru că Tudor Chirilă a luat un morman din banii publici administraţi de „baronii locali” (la concertele primăriilor şi consiliilor judeţene) a ajuns să arate ca unul dintre ei. P.S. E clar acum că a auzit foarte des: „nu am chef azi”. De aia l-a şi marcat.”, a spus Badea.

Chirilă şi-a dat jos hainele în emisiunea TV după ce un concurent a dezvăluit că îi place să picteze bărbaţi nud şi cai. În timp ce Tudor se dezbrăca, Brenciu a zis că el preferă să facă pe calul, iar Smiley că nu poate asista la aşa ceva, scrie prosport.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
mircea badea,
tudor chirila,
tv

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.