Ministerul Sănătăţii a avizat structura modificată a Spitalului „Marie Curie”

Autor: Andreea Tobias Postat la 04 aprilie 2024 19 afişări

Ministerul Sănătăţii a avizat structura modificată a Spitalului Clinic de Urgenţă pentru Copii „Marie Curie”.

Ministerul Sănătăţii a avizat structura modificată a Spitalului „Marie Curie”

Acordarea avizului pentru structura modificată a Spitalului Clinic de Urgenţă pentru Copii “M. S. Curie” a permis deplasarea echipei Direcţiei de Sănătate Publică Bucureşti pentru efectuarea evaluării necesare autorizării sanitare a clădirii spitalului, care va fi eliberată la începutul săptămânii viitoare, anunţă Ministerul Sănătăţii.

Noua clădire aparţine Spitalului ”M.S. Curie” şi a fost construită din fonduri colectate de Asociaţia Dăruieşte Viaţă.

În paralel cu activitatea de autorizare, personalul administrativ şi de specialitate al spitalului inventariază bunurile şi echipamentele din noua clădire pentru a putea fi încheiată donarea acestora şi înregistrarea în patrimoniul spitalului.

Pentru ca acest proces să se desfăşoare cât mai rapid, Ministerul Sănătăţii a trimis o echipă de specialişti încă din luna februarie.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
structura,
spital,
marie curie

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.