Ministerul Finantelor din Grecia, sub asediu

Postat la 04 martie 2010 12 afişări

Trei sute de manifestanti comunisti din cadrul Frontului luptei sindicale (Pame) au ocupat joi sediul Ministerului de Finante din Atena pentru a protesta fata de masurile de austeritate anuntate miercuri de Guvern pentru a gestiona situatia de criza, potrivit politiei.

Sindicalistii comunisti au reusit sa patrunda in minister joi dimineata, cand in cladire se afla doar un gardian, apoi s-au urcat pe terasa unde au afisat o pancarta cu mesajul "Revoltati-va pentru ca masurile sa nu se aplice". Unii dintre acestia se aflau in fata intrarii in minister si i-au impiedicat pe angajati sa intre in cladire. Pame, rezultat din partidul ultraortodox comunist (KKE) si partidul radical de stanga (Syriza) urmeaza sa protesteze joi seara la Atena impotriva masurilor Guvernului.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Grecia,
Finante,
minister,
asediu,
proteste,
manifestanti
/actualitate/ministerul-finantelor-din-grecia-sub-asediu-5713437
5713437
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.