Mii de turişti petrec Paştele pe Valea Prahovei, deşi în staţiuni plouă, iar pe munte ninge viscolit

Postat la 19 aprilie 2014 42 afişări

Mii de turişti petrec sărbătorile de Paşte în hotelurile şi pensiunile din staţiunile de pe Valea Prahovei, unde sâmbătă după-amiază plouă, iar la altitudini mari este ceaţă şi ninge viscolit.

Mii de turişti petrec Paştele pe Valea Prahovei, deşi în staţiuni plouă, iar pe munte ninge viscolit

 Câteva mii de turişti au ajuns deja în staţiunile de pe Valea Prahovei, unde vor petrece sărbătorile de Paşti. Sâmbătă după-amiază la Sinaia şi Buşteni plouă, iar pe munte, la altitudini mari, ninge, vântul bate cu putere şi este ceaţă.

În aceste condiţii, salvatorii montani le recomandă turiştilor să nu urce pe munte, întrucât vizibilitatea este redusă şi există risc de producere a unor avalanşe.

Vremea rea îi ţine pe turişti în restaurantele hotelurilor şi pensiunilor, unde gazdele au pregătit meniuri tradiţionale de sărbătoare.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/mii-de-turisti-petrec-pastele-pe-valea-prahovei-desi-in-statiuni-ploua-iar-pe-munte-ninge-viscolit-12493535
12493535
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.