Micile secrete ale Brigittei Macron. Care este povestea Primei Doamne a Franţei

Postat la 28 octombrie 2023 151 afişări

Micile secrete ale Brigittei Macron. Care este povestea Primei Doamne a Franţei

Familia Brigittei deţine şi o ciocolaterie cu o cifra de afaceri de 6 milioane de euro. Una dintre fiicele ei a fost colegă de clasă cu Emmanuel Macron. Nici o fotografie cu fostul ei soţ nu poate fi găsită în spaţiul public.

De la Amiens, unde s-a născut, până la Elysee, parcursul Brigittei Macron are micile sale secrete. Fosta profesoară de litere a îmbrăcat fără dificultate hainele Primei Doamne a Frantei şi e la fel de dezinvoltă în timpul vizitelor diplomatice sau în timpul vizitelor discrete în întreprinderi.

Toată lumea ştie că a fost deja căsătorită şi are trei copii din această căsătorie. Una dintre fiicele ei a fost chiar colegă de clasă cu Emmanuel Macron!

Dar nu toată lumea ştie că doamna este milionară! Casa pe care o deţine la Touquet, o superba staţiune pe plajele din Nord, a moştenit-o de la tatăl ei. Familia deţine şi o ciocolaterie cu o cifra de afaceri de 6 mil de euro, gestionată de varul ei.

Şi nici primul ei soţ n-o duce rău, este bancher, director al uneia dintre cele mai mari bănci franceze. Foarte discret, o adevărată fantomă, nici o fotografie a lui nu poate fi găsită în spaţiul public. Excelentă profesoara de litere, foştii ei elevi spun şi azi că au reuşit cele mai grele examene din viaţa lor datorită ei. Brigitte Macron devorează un roman pe zi iar printre preferaţi se numără Maupassant sau Flaubert, dar şi autori recenţi că Alice Zeniter.

Cititi mai multe pe www.alephnews.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
franta,
poveste,
prima doamna

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.