Mesajul Prinţului William al Marii Britanii, după ce a revenit în serviciul public

Autor: Andreea Tobias Postat la 08 februarie 2024 44 afişări

Prinţul William le-a mulţumit britanicilor pentru mesajele binevoitoare la adresa soţiei sale, Kate, după recenta operaţie chirurgicală, şi a tatălui său, regele Charles, după ce a fost diagnosticat cu cancer, când a revenit miercuri la îndatoririle oficiale.

Mesajul Prinţului William al Marii Britanii, după ce a revenit în serviciul public

În timp ce William era în centrul atenţiei pentru familia regală, fratele său mai mic, prinţul Harry, care s-a înstrăinat de familie, urma să se întoarcă în Statele Unite după o vizită cu avionul pentru a-şi vedea tatăl, relatează Reuters.

„Aş dori să profit de această ocazie pentru a vă mulţumi ... pentru mesajele amabile de susţinere pentru Catherine şi pentru tatăl meu, mai ales în ultimele zile. Înseamnă foarte mult pentru noi toţi", a declarat William, 41 de ani, prinţul de Wales.

"Este corect să spunem că ultimele săptămâni au avut un accent mai degrabă medical. Aşa că m-am gândit să vin la o acţiune a ambulanţei aeriene pentru a scăpa de toate acestea", a declarat el la un dineu de gală pentru organizaţia caritabilă Air Ambulance Charity din Londra, unde printre invitaţi s-a numărat şi actorul hollywoodian Tom Cruise.

În condiţiile în care regele şi-a amânat îndatoririle publice pentru a urma un tratament în ambulatoriu, iar Kate nu se aşteaptă să revină la angajamente decât după Paşte, sarcina de a asigura imaginea publică a monarhiei revine celorlalţi membri ai familiei regale, în special lui William şi soţiei lui Charles, regina Camilla.

Specialistul Robert Hardman a declarat că William şi-a asumat deja îndatoriri de stat substanţiale spre sfârşitul domniei reginei Elisabeta, când aceasta a fost împiedicată de probleme de mobilitate.

Marţi, regele a călătorit împreună cu Camilla la Sandringham House, reşedinţa sa din estul Angliei, după o scurtă întâlnire de aproximativ 30 de minute cu fiul Harry, care tocmai venise cu avionul pentru a-şi vedea tatăl după ce regele i-a spus că are cancer.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
prinţul william,
mesaj,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.