Meghan şi Harry sunt acuzaţi că încearcă să-i doboare pe William şi Kate cu un serial Netflix

Postat la 05 decembrie 2022 85 afişări

Meghan şi Harry sunt acuzaţi că încearcă să-i doboare pe William şi Kate cu un serial Netflix

Expertul regal Kinsey Schofield a luat la GB news pentru a-şi împărtăşi gândurile despre ultimul trailer Netflix al prinţului Harry şi Meghan.

El a susţinut că cuplul încearcă să doboare prinţul William şi Kate.

Trailerul serialului a apărut cu câteva zile înainte de călătoria lui Will şi Kate în America.

Expertul regal Kinsey Schofield este convins că prinţul Harry şi Meghan Markle încearcă să-i doboare pe prinţul şi prinţesa de Wales cu noul lor docu-serial exploziv. Ea a declarat pentru GB news: „Am văzut-o pe Catherine astăzi la Harvard. Adică, a trebuit să o scoată pe femeie din clădire. Ea a vrut să se oprească şi să vorbească cu toată lumea şi să facă fotografii”.

„Şi ştiţi, asta nu înseamnă că nu fuge de problemă şi cred că este cu adevărat impresionant, pentru că sunt oameni care încearcă să îi doboare chiar acum, mai exact, pe cei de la Sussex”, a susţinut ea.

Kinsey a aplaudat, de asemenea, modul „impecabil” în care foştii membri ai familiei regale, Meghan şi Harry, „rămân la subiect”, în urma lansării trailerului lor pe Netflix.

Cititi mai multe pe www.alephnes.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
incercare,
serial,
acuzatii

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.