MedLife se extinde în Cluj-Napoca, achiziţionează Badea Medica

Autor: Bogdan Angheluţă Postat la 28 mai 2019 58 afişări

MedLife se extinde în Cluj-Napoca, achiziţionează Badea Medica

MedLife, liderul pieţei de servicii medicale private din România, anunţă preluarea pachetului majoritar (65%) al centrului de excelenţă Badea Medica (Badea Medical SRL). Centrul oferă o gamă complexă de servicii medicale, axate în principal pe segmentul de patologie abdominală, dar care acoperă şi alte numeroase tipuri de afecţiuni.

 

Achiziţionarea pachetului majoritar Badea Medica reprezintă cea de-a 23-a achiziţie derulată până în prezent de grupul MedLife, ultima fiind anunţată în luna ianuarie a.c. – Rózsakert Medical Center, din Ungaria.

 

MedLife a încheiat primul trimestru din 2019 cu o cifră de  afaceri consolidată pro-forma în valoare de 224,9 milioane lei aferentă acestei perioade, în creştere cu 27,6% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut.

 

Pentru perioada următoare, compania a anunţat continuarea programului de achiziţii în România şi regiune. Dacă va reuşi implementarea tuturor proiectelor anunţate către acţionari, există premise ca MedLife să depăşească pragul de 200 milioane de euro în 2019.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
cluj napoca,
badea,
medlife,
achizitie,
extindere,
anunt

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.