Mediplus cumpără 145 de autoutilitare Sprinter de la Autoklass Chitila

Autor: Razvan Muresan Postat la 13 august 2013 8672 afişări

Mercedes-Benz România şi Mediplus, cel mai mare distribuitor de medicamente de pe piaţa locală, au încheiat un contract pentru vânzarea şi livrarea a 145 de autovehicule comerciale Mercedes-Benz Sprinter. Tranzacţia este estimată la peste 3 milioane de euro.

Mediplus cumpără 145 de autoutilitare Sprinter de la Autoklass Chitila

Prin achiziţia celor 145 de autovehicule Mercedes-Benz, Mediplus dispune astăzi de una dintre cele mai mari şi moderne flote auto din industria farmaceutică românească.  Modelul care completează flota Mediplus este Sprinter 313 Furgon cu  ampatament 3665. Tipul de carosare este echipare frigorifică, cu izolaţie interioară realizată din panouri de tip sandwich şi panouri termoizolante montate pe uşile din spate. Până în prezent, flota Mediplus a fost compusă din 160 de utilitare uşoare Mercedes-Benz Vito şi Mercedes-Benz Sprinter complet echipate atât cu instalaţii de menţinere şi monitorizare a temperaturii, cât şi cu sisteme integrate de monitorizare a rutelor. 

Compania Mediplus, parte a grupului A&D Pharma, este cel mai mare distribuitor de medicamente din România, cu afaceri de aproape un miliard de euro.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
mercedes-benz,
autovehicule,
mediplus,
sprinter
/actualitate/mediplus-cumpara-145-de-autoutilitare-sprinter-de-la-autoklass-chitila-11249581
11249581
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.