Medalie de bronz pentru România la Campionatele Mondiale de canotaj

Autor: Andreea Tobias Postat la 09 septembrie 2023 72 afişări

Medalie de bronz pentru România la Campionatele Mondiale de canotaj

România a obţinut medalia de bronz la Campionatele Mondiale de canotaj. Rezultatul aparţine echipajului feminis compus din Ioana Vrînceanu şi Roxana Anghel.

„Prima finală a Campionatelor Mondiale 2023, prima medalie pentru România!”, anunţă Federaţia Română de Canotaj.

În proba de sublu rame feminin, echipajul compus din Ioana Vrînceanu şi Roxana Anghel a câştigat medalia de bronz.

„Sportivele noastre se află pe podium alături de echipajele din Olanda şi Australia. Felicitări!”, adaugă sursa citată.

De asemenea, finalele B au adus încă două calificări la Jocurile Olimpice de la Paris. Este vorba despre echipajul de patru rame masculin. După o cursă cu un finish extraordinar, Ştefan Berariu, Mihăiţă Ţigănescu, Mugurel Semciuc şi Florin Lehaci s-au clasat pe locul 7 mondial şi şi-au asigurat calificarea la Jocurile Olimpice de la Paris 2024. Calificarea a obţinut-o şi echipajul de patru vâsle masculin compus din Mihai Chiruţă, Sebastian Cornea, Ioan Prundeanu şi Florian Marian Enache.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
canotaj,
bronz,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.