Mazăre: Vinerea Mare este ziua victoriei împotriva păcatului şi a Satanei. Speranţa mea e în dreptate

Postat la 18 aprilie 2014 40 afişări

Primarul Constanţei, Radu Mazăre, a declarat vineri, la ICCJ, înaintea judecării contestaţiei procurorilor anticorupţie la decizia de cercetare a acestuia în libertate, că Vinerea Mare este "ziua victoriei împotriva păcatului şi a Satanei" şi că speranţa sa este "în dreptate".

Mazăre: Vinerea Mare este ziua victoriei împotriva păcatului şi a Satanei. Speranţa mea e în dreptate

 Un complet de la instanţa supremă judecă, vineri, contestaţia procurorilor anticorupţie la decizia de cercetare în libertate a lui Radu Mazăre, în dosarul în care acesta este acuzat că ar fi luat mită 175.000 de euro de la omul de afaceri Avraham Morgenstern, pentru a-l ajuta să câştige contractul pentru construirea locuinţelor sociale din campusul "Henri Coandă".

Primarul Cosntanţei a declarat, la intrarea în sediul instanţei supreme, că nu se poate să fie judecat pentru că a construit case pentru săraci la preţul cel mai mic şi că speră să se dacă dreptate, arătând că "Vinerea Mare este ziua victoriei împotriva păcatului şi a Satanei".

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/mazare-vinerea-mare-este-ziua-victoriei-impotriva-pacatului-si-a-satanei-speranta-mea-e-in-dreptate-12487613
12487613
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.