Mark Zuckerberg a dezvăluit motivul pentru care poartă un nou colier. Ce valoare sentimentală are pentru CEO-ul Meta

Postat la 24 aprilie 2024 32 afişări

Mark Zuckerberg a dezvăluit motivul pentru care poartă un nou colier. Ce valoare sentimentală are pentru CEO-ul Meta

Mark Zuckerberg a dezvăluit motivul pentru care poartă un nou colier. El a spus că îşi proiectează propria bijuterie cu un mesaj sincer. Internetul a fost inundat de meme-uri şi complimente de când Zuckerberg a debutat cu noul look.

CEO-ul Meta a vorbit cu Eva Chen, şefa parteneriatelor de modă de la Instagram, despre noile evoluţii pentru ochelarii săi inteligenţi Ray-Ban şi a venit cu mai multe informaţii despre alegerile sale virale în materie de accesorii, scrie Business Insider.

„Sunt în proces de proiectare a unui lanţ pe termen lung”, a spus el într-o postare de marţi pe Instagram. Ca parte a „procesului său de proiectare”, el a spus că testează coliere care, în cele din urmă, vor conţine o gravură a rugăciunii pe care o citeşte fiicelor sale.

Zuckerberg a fost văzut săptămâna trecută purtând un lanţ mai scurt, ceea ce a provocat meme-uri şi discuţii despre un „glow-up”.

Cititi mai multe pe www.alephnews.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ceo,
dezvaluiri,
valoare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.