Marele castigator din moartea lui Osama ben Laden

Autor: Anca Arsene-Barbulescu Postat la 09 mai 2011 64 afişări

Maurice Harary, un antreprenor in varsta de 23 de ani, a castigat 120.000 de dolari in mai putin de doua zile din vanzarea de tricouri cu diverse mesaje legate de moartea lui Osama ben Laden.

Imediat ce a aflat vestea ca fostul lider Al Qaeda a fost ucis de americani, new yorkezul Harary s-a indreptat grabit spre casa si a inceput sa lucrele la site-ul Osamadeadtees.com. L-a terminat la ora 3 dimineata si a inceput sa vanda tricourile inscriptionate cu mesaje precum "Obama killed Osama", "Osama's back - not!" sau "Just dead it", informeaza DailyMail.

In nici doua zile a vandut peste 10.000 de astfel de tricouri la un pret de 12 dolari bucata, succes care l-a determinat pe tanarul antreprenor sa extinda oferta de produse si la postere cu Osama ben Laden.

Nu e singurul care a avut de castigat dintr-o idee simpla care a trezit in multi americani simtul patriotic. Zazzle, un site care le permite clientilor sa trimita mesaje sau imagini pe care apoi le tipareste pe diverse produse printre care inclusiv tricouri, a avut de asemenea cateva mii de comenzi in weekendul care a trecut pentru produse cu legatura la moartea lui ben Laden, cele mai populate fiind brelocurile cu mesaje precum "Osama Bin Killed".

Comerciantii ambulanti din New York si Washington au profitat si ei de ocazie si au scos pe tarabe produse Osama. Iar pe site-ul de licitatii eBay, consumatorii s-au inghesuit in weekend sa cumpere astfel de produse.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
castigator,
Osama ben Laden,
tricouri
/actualitate/marele-castigator-din-moartea-lui-osama-ben-laden-8250388
8250388
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.