Marcel Ciolacu, replică pentru Rareş Bogdan despre ANRE: Suntem serioşi sau vorbim ca să vorbim?

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 06 septembrie 2022 63 afişări

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, aminteşte că mandatul conducerii ANRE se termină în octombrie şi susţine că „nu a fost niciun scandal”, în replică la declaraţiile lui Rareş Bogdan: „Suntem oameni responsabili şi serioşi, totuşi, sau vorbim ca să vorbim?”.

Marcel Ciolacu, replică pentru Rareş Bogdan despre ANRE: Suntem serioşi sau vorbim ca să vorbim?

„Nu a fost niciun scandal. Mie nu mi-a cerut nimeni în coaliţie... Ce pot să vă informez, dar e un lucru public - poate ar trebui să se mai vorbească şi cu colegii care nu au pensii speciale din Parlamentul României, faţă de cei din Parlamentul European - că în octombrie echipa de conducere a ANRE îşi termină mandatul. Suntem oameni responsabili şi serioşi, totuşşi, sau vorbim ca să vorbim?”, spune Marcel Ciolacu, în replică la declaraţiile lui Rareş Bogdan.

El îl invită pe prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan să propună un preşedinte ANRE care să fie „un foarte bun specialist în energie”.

„Îl invit pe Rareş Bogdan să vină cu un foarte bun specialist în energie pentru viitorul preşedinte al ANRE şi dacă CV-ul o să ne impresioneze pe mine şi pe colegii mei noi îl vom susţţine în Parlament. Nu am nicio reţinere să găsim un specialist, dar dacă dânsul şi-a luat această responsabilitate, îl invit să vină cu un specialist pentru şefia ANRE”, încheie Ciolacu.

Reacţia liderul PSD vine după ce prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan a lansat un atac dur la ANRE, vineri, după ce instituţia a transmis că ordonanţa de plafonare a preţurilor poate scoate de pe piaţă unii furnizori de energie: „Subminează statul român, domnul Chiriţă (preşedintele ANRE - n.r.) se joacă cu focul”.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ciolacu,
bogdan,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.