Magda Bistriceanu, după ce Ciolacu l-a ironizat pe Cîţu: ”Bietul Superman, va fi debarcat în primăvară!”

Postat la 03 decembrie 2021 405 afişări

Magda Bistriceanu, după ce Ciolacu l-a ironizat pe Cîţu: ”Bietul Superman, va fi debarcat în primăvară!”

Analistul politic Magda Bistriceanu anticipează un ”viitor politic” sumbru pentru Florin Cîţu, şef al liberalilor şi preşedinte al Senatului.

”Premoniţia” Magdei Bistriceanu survine în contextul în care Marcel Ciolacu, şeful social-democraţilor, l-a ironizat pe Florin Cîţu. Acesta din urmă a transmis că o eventuală renegociere a PNRR nu poate fi posibilă şi că, mai mult, va fi atent la orice eventual ”derapaj” în buget. Fostul premer al României a avertizat că coaliţia cu PSD poate fi ruptă dacă apar astfel de ”derapaje”.

În replică, Marcel Ciolacu, preşedintele PSD, i-a urat succes lui Florin Cîţu, abordând, în aceeaşi declaraţie, şi subiectul PNRR. Ciolacu a concluzionat, ironic, că poate greşesc cei de la Comisia Europeană şi are Cîţu dreptate.

”Îi urez succes!”, a spus Ciolacu când a fost întrebat de jurnalişti cum comentează astfel de declaraţii ale lui Florin Cîţu.

Magda Bistriceanu, despre Florin Cîţu: ”Va fi debarcat din echipa cîştigătoare”

Ironică, la rândul său, Magda Bistriceanu a reamintit, în mediul online, replicile lui Marcel Ciolacu.

Totodată, a transmis că Florin Cîţu (”Bietul Superman”) nu va avea un drum politic lung la şefia PNL, iar până în primăvară va fi ”debarcat”, chiar dacă, la un moment dat, ”râdea” de Ludovic Orban după ce acesta a pierdut funcţie de preşedinte al partidului.

Cititi mai multe pe www.gandul.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
primavara,
superman

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.