Macron l-a înlocuit pe ambasadorul francez la Budapesta dupa ce diplomatul l-a lăudat pe Orban

Postat la 02 iulie 2018 48 afişări

Preşedintele francez Emmanuel Macron l-a înlocuit pe ambasadorul Franţei în Ungaria, după ce un document confidenţial, în care acesta lauda politicile premierului Viktor Orban privind imigranţii, a fost publicat presei, relatează site-ul agenţiei Reuters.

Macron l-a înlocuit pe ambasadorul francez la Budapesta dupa ce diplomatul l-a lăudat pe Orban

Eric Fournier a fost înlocuit de Pascale Andreani în funcţia de ambasador francez la Budapesta, se arată într-un decret publicat în Monitorul Oficial.

În documentul confidenţial, datat în 18 iunie şi care era adresat cabinetului lui Macron, Fournier a declarat că Ungaria este "un model" în politicile privind imigranţii, iar acuzaţiile împotriva lui Orban sunt fabricate de presă.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.