Lukaşenko pregăteşte armata pentru luptă: „Ameninţarea unui nou conflict global nu a fost niciodată atât de aproape ca astăzi”

Postat la 27 iunie 2023 253 afişări

Lukaşenko pregăteşte armata pentru luptă: „Ameninţarea unui nou conflict global nu a fost niciodată atât de aproape ca astăzi”

Alexander Lukaşenko a apărut ca un beneficiar al răzvrătirii grupului Wagner asupra Moscovei, dar aceste beneficii s-ar putea să nu fie pe perioadă lungă.

Lukaşenko îl va găzdui pe Evgheni Prigojin în Belarus.

Lukaşenko a ţinut să menţioneze că ameninţarea unui nou conflict global nu a fost niciodată atât de aproape ca astăzi.

Preşedintele Belarusului, Alexander Lukaşenko, îl va găzdui pe Evgheni Prigojin. Marţi dimineaţă, şeful mercenarilor ar fi ajuns în Belarus cu avionul.

„Pe fondul evenimentelor din Federaţia Rusă, armata, poliţia şi forţele speciale au fost puse pe deplină pregătire pentru luptă în ţară. Patria este una, aşa că a fost dureros pentru belaruşi să urmărească evenimentele din sudul Rusiei. Belarus are capacităţile tehnice de a contracara ameninţarea din Occident”, a precizat Alexander Lukaşenko.

Alexander Lukaşenko susţine că viaţa bieloruşilor fără război este rezultatul muncii de zi cu zi, astfel că opoziţia străină din Belarus în situaţia cu PMC Wagner a încercat să arate Occidentului rezultatele activităţilor lor.

Cititi mai multe pe www.alephnews.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
amenintare,
armata,
conflict

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.