Lucian Baltaru, CEO Sameday: „E nevoie să intrăm în Schengen. Acum stăm 6-8 ore la graniţă pentru a livra coletele în Bulgaria şi Ungaria”

Autor: Andra Stroe Postat la 02 noiembrie 2023 75 afişări

Lucian Baltaru, CEO Sameday: „E nevoie să intrăm în Schengen. Acum stăm 6-8 ore la graniţă pentru a livra coletele în Bulgaria şi Ungaria”

„E nevoie să intrăm în Schengen. Acum stăm între 6 şi 8 ore la graniţă pentru a livra coletele în Bulgaria şi Ungaria”, a spus Lucian Baltaru, fondator şi CEO, Sameday, cu prilejul unei conferinţe de presă. Potrivit lui, în primele nouă luni ale acestui an compania a livrat 1,5 milioane de colete din România către pieţele vecine Bulgaria şi Ungaria, de la 500.000 de colete anul trecut, primul an în care a funcţionat serviciul cross border. Pe de altă parte, dinspre cele două pieţe au fost livrate 120.000 de colete în România în ianuarie-septembrie 2023. Dacă în prezent timpii de livrare sunt de circa 24-48 de ore, pe viitor compania ţinteşte livrări next day, în 24 de ore, cu zero costuri. 

În prezent, compania funcţionează cu nouă depozite şi 4.900 de easyboxuri, din care trei depozite şi 3.900 de easyboxuri în România.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
colete,
livrare,
spatiul schengen

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.