LOVITURĂ în plin pentru Grecia: a fost exclusă de la "masa bogaţilor"! Decizia RADICALĂ luată de Europa

Postat la 25 aprilie 2018 74 afişări

Într-o perioadă în care titlul se acordă la Comisii şi scandalul apare la fiecare săptămână, fotbalul din Grecia a mai primit o lovitură. Marţi, Panathinaikos Atena, cea mai titrată echipă elenă, a fost exclusă de UEFA din cupele europene pentru următoarele trei sezoane.

LOVITURĂ în plin pentru Grecia: a fost exclusă de la "masa bogaţilor"! Decizia RADICALĂ luată de Europa

Situaţia de la clubul cu 20 de titluri în fotbalul din Grecia s-a înrăutăţit treptat de la începutul sezonului, când patronul Giannis Alafouzos a anunţat că renunţă la echipă, iar totul a culminat cu decizia luată de forul european. Pentru că are datorii faţă de mai multe persoane, Panathinaikos nu va fi primită în competiţiile europene în următorii trei ani şi a fost obligată să plătească şi o amendă de 200.000 de euro.

Problemele pleacă de la un litigiu cu fundaşul german Jens Wemmer, căruia grecii nu i-au plătit 500.000 de euro, iar acest caz îi adusese deja lui Panathinaikos o depunctare de trei puncte, alte două fiind retrase din cauza comportamentului reprobabil al suporterilor. Colac peste pupăză, jucătorii au intrat în grevă la începutul acestei luni, alegând să protesteze astfel faţă de neplata restanţelor salariale.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.