LOVITURĂ de teatru: Rudy Giuliani recunoaşte că a fost plătit pentru a trimite scrisoarea către Iohannis. Cine e personajul care a orchestrat totul

Postat la 29 august 2018 797 afişări

LOVITURĂ de teatru: Rudy Giuliani recunoaşte că a fost plătit pentru a trimite scrisoarea către Iohannis. Cine e personajul care a orchestrat totul

Avocatul preşedintelui Trump a fost plătit de o companie globală de consultanţă pentru a trimite scrisoarea destinată preşedintelui Iohannis, scriu cei de la Politico.

"Ei îmi plătesc onorariul", a spus Rudolph Giuliani, citat de Politico.eu.

Politico.eu notează că avocatul preşedintelui american Donald Trump a fost plătit de o firmă globală de consultanţă când a trimis, săptămâna trecută, o scrisoare preşedintelui Iohannis prin care cerea verificarea protocoalelor PG-SRI şi stoparea presiunile asupra judecătorilor.

Giuliani, care îl reprezintă public pe liderul de la Casa Albă, a declarat pentru site-ul Politico.eu că scrisoarea sa "se bazează pe un raport revizuit" de fostul director FBI, Louis Freeh, care în prezent deţine o firmă globală de consultanţă numită Freeh Group International Solutions.

Acesta nu a menţionat cu cât a fost plătit, însă a sugerat că toate întrebările ar trebui redirecţionate companiei Freeh Group. Reprezentanţii firmei de consultanţă nu au răspuns, mai scrie Politico.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.