Liviu Dragnea, despre plecarea parlamentarilor PSD din sala de plen : Stilul, cuvintele folosite i-a făcut pe colegii mei să iasă din sală

Postat la 07 februarie 2017 187 afişări

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, marţi, că frustrarea acumulată în ultimele zile şi, probabil, stilul lui Klaus Iohannis i-a determinat pe parlamentarii PSD să părăsească sala în timpul discursului preşedintelui, afirmând, însă, că suspendarea preşedintelui nu este o soluţie.

Liviu Dragnea, despre plecarea parlamentarilor PSD din sala de plen : Stilul, cuvintele folosite i-a făcut pe colegii mei să iasă din sală

"Şi pe mine m-au surprins, dar probabil toată frustararea şi revolta acumulată în ultimele zile i-a făcut să facă gestul acesta. Trebuie să recunosc că şi ei, ca şi mine ne aşteptam ca astăzi să fie un discurs al preşedintelui mediator, preşedintele României trebuie să fie mediatorul şi părintele naţiunii. Probabil că stilul, cuvintele folosite i-a făcut pe colegii mei să iasă din sală. (Parlamentarii PSD-n.r.) sunt revoltaţi de toate atacurile şi incitările care au venit din partea preşedintelui României", a declarat preşedintele PSD, Liviu Dragnea, solicitat să comenteze gestul parlamentarilor PSD.

Liviu Dragnea a afirmat că el nu a ieşit din sală, pentru ca ascultat mesajul preşedintelui "cu speranţă până la ultimele cuvinte că vor veni nişte semnale de pace".

Dragnea a afirmat că PSD nu va face nimic împotriva preşedintelui şi că suspendarea "nu este o soluţie".

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
declaratie,
psd,
presedinte,
dragnea,
refuz,
parlamentari,
sala

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.