Lidl a vândut cu 10 lire un produs care valorează de 400 de ori mai mult

Postat la 28 ianuarie 2022 3121 afişări

Lidl a vândut cu 10 lire un produs care valorează de 400 de ori mai mult

Lidl şi B&Q au vândut, din greşeală, în Marea Britanie, plante rare cu mult mai ieftin decât valorează. Produsele au fost comercializate cu 10 lire, deşi ele sunt listate online la circa 4.000 de lire.

Plante precum Monstera Variegated Adansonii au fost listate pe eBay la 3.699 de lire sterline, dar au fost vândute de cei doi comercianţi cu 5 sau 10 lire sterline, scrie Daily Record.

Multe supermarketuri şi magazine de bricolaj au în mod regulat standuri cu plante pentru cumpărători, dar ceea ce s-ar putea să nu ştie este că micile variaţii naturale ale plantelor comune le pot face extrem de scumpe.

Ocazional, aceste variaţii rare dezvoltă semne neobişnuite care sunt confundate cu boli, ceea ce face ca magazinele să le vândă la preţ redus.

Probabil cea mai comună plantă care se găseşte în orice magazin, Monstera Deliciosa, este cunoscută mai degrabă sub numele de planta „brânza elveţiană” din cauza găurilor din frunzele sale.

Cititi mai multe pe www.gandul.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
vanzare,
lidl,
plante

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.