Liderii PSD din ţară aşteaptă o decizie de la Bucureşti în privinţa unei contra-manifestaţii: "USR şi Iohannis promovează umflatul de muşchi în stradă, politizând protestele"

Postat la 23 ianuarie 2017 126 afişări

Liderii filialelor PSD din ţară aşteaptă decizia conducerii centrale în privinţa unei contra-manifestaţii ca răspuns la protestele celor care au ieşit duminică în stradă."Ţara asta nu poate să fie lăsată aşa, să-şi bată oricine joc de ea", declară liderul PSD Hunedoara, Laurenţiu Nistor.

Liderii PSD din ţară aşteaptă o decizie de la Bucureşti în privinţa unei contra-manifestaţii: "USR şi Iohannis promovează umflatul de muşchi în stradă, politizând protestele"

Preşedintele PSD Hunedoara, Laurenţiu Nistor, a declarat, luni, pentru MEDIAFAX, că nu a solicitat organizarea unui miting ca răspuns la protestele celor care au ieşit duminică în stradă, însă aşteaptă ca partidul să ia o decizie urgentă în acest sens în cadrul Comitetului Executiv.

"Eu nu am cerut contra-manifestaţii de stradă, decizia se va lua în Comitetul Executiv, care va avea loc curând după ultimele evenimente. Ţara asta nu poate să fie lăsată aşa, să-şi bată oricine joc de ea. Cei 30.000 de oameni care au protestat nu pot domina cele câteva milioane care au ales PSD. Gafa făcută de preşedintele Iohannis este una mare de tot, cred că are sfătuitori foarte proşti”, a spus Laurenţiu Nistor.

Şi preşedintele PSD Suceava, senatorul Ioan Stan, a declarat, luni, pentru MEDIAFAX, că a fost interpelat de susţinători ai PSD şi de primari care i-au cerut ca PSD să ia atiudine faţă de "încercarea de sabotare a acţiunilor Guvernului".

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.