Lider femeie într-un domeniu dominat de bărbaţi: Petruţa Găvan, CFO, MAM Bricolaj

Autor: Ioana Matei Postat la 11 iulie 2020 238 afişări

„Chiar dacă mai există şi mici discrepanţe pe alocuri, cred că femeile puternice nu se tem de judecata altor persoane şi nici nu se lasă descurajate de anumite păreri sau împrejurări. Femeile au curajul să exprime ceea ce gândesc. De asemenea, sunt puternice şi afişează mereu o atitudine încrezătoare.”

Lider femeie într-un domeniu dominat de bărbaţi: Petruţa Găvan, CFO, MAM Bricolaj

MAM Bricolaj a deschis anul trecut cel de-al doilea magazin din Capitală, în urma unei investiţii de 250.000 de euro, iar pentru anul în curs compania şi-a propus să deschidă un al treilea magazin, în zona Militari, pentru care a bugetat o investiţie de jumătate de milion de euro. Acestea se numără printre cele mai recente realizări ale Petruţei Găvan, CFO-ul furnizorului de materiale şi accesorii pentru mobilier controlat de altfel de familia sa. Petruţa Găvan a observat de-a lungul carierei că femeile, spre deosebire de bărbaţi, privesc cu admiraţie persoanele din jur: „Ele sunt mai empatice şi acordă mai multă atenţie nevoilor celorlalţi oameni. Femeile puternice nu judecă, nu vorbesc negativ despre alte persoane, nu critică şi nu invidiază pe nimeni”. Totodată, crede că femeile sunt mai atente la micile detalii care fac diferenţa, au un spirit creativ dezvoltat şi emană emoţie prin fiecare acţiune pe care o întreprind. Când vine vorba despre sfaturi, spune că are o deviză proprie: „Nu mai căuta aprobarea nimănui şi crede în tine însăţi, în visurile tale!”. Pe o tânără la început de carieră ar sfătui-o în primul rând să aibă încredere, să fie curajoasă şi să-şi pună planurile în aplicare: „Volumul de muncă este unul mare, însă şi satisfacţiile ulterioare sunt pe măsură”.

Profilul Petruţei Găvan a apărut în anuarul 105 CELE MAI PUTERNICE FEMEI DIN BUSINESS, publicat în luna martie.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.