Lider de sindicat: Dacă membrii comisiei speciale nu vor veni la Roşia Montană reluăm protestele

Postat la 18 septembrie 2013 36 afişări

Minerii care au protestat în subteran la Roşia Montană şi localnicii care susţin proiectul minier aşteaptă până vineri un răspuns al comisiei speciale, iar dacă membrii acesteia vor decide să nu meargă în comună atunci vor relua acţiunile de protest, afirmă liderul sindical al ortacilor.

Lider de sindicat: Dacă membrii comisiei speciale nu vor veni la Roşia Montană reluăm protestele

 Liderul Sindicatului "Viitorul Mineritului" de la Roşia Montană, Cristian Albu, a declarat, miercuri, corespondentului MEDIAFAX, că minerii şi localnicii care susţin proiectul minier au suspendat pentru moment protestele şi aşteaptă ca membrii comisiei speciale să vină la Roşia Montană şi să vadă la faţa locului ce va presupune noua exploatare.

Albu a spus că aceasta a fost una dintre solicitările protestatarilor de la Roşia Montană şi ale minerilor care s-au blocat în subteran.

El a adăugat că premierul Victor Ponta le-a promis că membrii comisiei vor veni la Roşia Montană şi acesta a fost motivul pentru care minerii şi localnicii au suspendat protestele.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/lider-de-sindicat-daca-membrii-comisiei-speciale-nu-vor-veni-la-rosia-montana-reluam-protestele-11352014
11352014
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.