Liber la joburi în Europa: MAE a deschis o pagină web pentru oportunităţile de angajare în instituţiile europene

Postat la 01 septembrie 2017 500 afişări

Ministul delegat pentru Afaceri Europene, Victor Negrescu, a anunţat, vineri, că a fost lansată o secţiune pe site-ul afacerieuropene.mae.ro care va fi dedicată oportunităţilor de angajare la nivelul instituţiilor europene.

Liber la joburi în Europa: MAE a deschis o pagină web pentru oportunităţile de angajare în instituţiile europene

Anunţul a fost făcut de către Victor Negrescu în cadrul şedinţei Comitetului de Coordonare a Sistemului naţional de gestionare a Afacerilor Europene. „Democratizarea şi transparentizarea accesului la informaţiile de interes public, pe teme europene, reprezintă componente prioritare ale mandatului meu, iar oportunităţile de angajare în instituţiile Uniunii Europene conferă României şi cetăţenilor săi posibilitatea de a participa efectiv şi competent la pregătirea procesului decizional comunitar“, a declarat Negrescu.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.