LG prezinta cel mai mare televizor 3D din lume

Autor: Anca Arsene-Barbulescu Postat la 03 ianuarie 2011 47 afişări

Producatorul de electronice LG va prezenta cel mai mare televizor LED 3D din lume in cadrul expozitiei Consumer Electronics Show organizata anual in Las Vegas. Pretul nu a fost inca dezvaluit.

Giganti din toata lumea se inghesuie in fiecare primavara la expozitia Consumer Electronics Show din Las Vegas pentru a prezenta varful de lance pentru anul respectiv, dar si inovatiile la care lucreaza sau noi tehnologii. In cazul LG, cuvantul cheie a fost anul acesta 3D, producatorul urmand sa prezinte cel mai mare televizor 3D bazat pe tehnologia LED, cu o diagonala de 72 de inci, adica aproximativ 183 de centimetri.

CLICK AICI pentru imagini cu cel mai mare televizor 3D

Modelul LZ9700 reda "imagini 3D exceptionale, la fel de pline de culoare precum tablourile dintr-o galerie de arta", spun reprezentantii companiei, fiind dotat cu tehnologie TruMotion cu o rata de actualizare a imaginii de 480Hz.

Cel mai mare televizor 3D se va conecta la internet, va include continut premium si va oferi posesorilor acces la suita din ce in ce mai mare de aplicatii dedicate televizorului a LG, printre care aplicatii pentru invatarea de limbi straine sau jocuri.

"Cu LZ9700, cel mai mare televizor LED 3D din lume, LG si-a propus sa preia conducerea pe piata televizoarelor", spune Havis Kwon, presedintele si directorul executiv al LG Home Entertainment Company.

Competitorul Toshiba va da replica prin intermediul unui televizor cu tehnologie 3D pentru care utilizatorii nu vor mai avea nevoie de ochelari speciali, imaginile 3D putand fi urmarite cu ochiul liber. Alti producatori, cum ar fi de pilda Samsung, ofera deja o tehnologie similara pe anumite modele LED 3D.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
televizor,
LG,
3D,
Las Vegas,
CES
/actualitate/lg-prezinta-cel-mai-mare-televizor-3d-din-lume-7860050
7860050
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.