Lemet deschide un nou magazin de mobilă, în Ploieşti

Autor: Ioana Mihai Postat la 20 octombrie 2011 246 afişări

Lemet - unul dintre cei mai mari producători de mobilă la nivel naţional - inaugurează încă un magazin LEM’S, cu o suprafaţă de 550 mp, în urma unei investiţii de 450.000 lei. Magazinele de mobilă ale producătorului Lemet operează sub brandul LEM’S şi sunt amenajate la acelaşi standard în toate judeţele ţării.

Cel mai nou magazin LEM'S din Ploiesti are aproximativ 550 mp de showroom, în care producătorul a expus întreaga sa gamă de programe de mobilier. "Investiţia în cel acest spaţiu LEM'S s-a ridicat la aproximativ 450.000 lei. În Ploieşti am deschis magazinul cu numărul 108 din reţeaua LEM'S" declară Adrian Rizea, directorul comercial al Lemet.

Magazinul este situat în cel mai nou centru comercial din Ploieşti, Galeria Kaufland Nord, fiind a doua locaţie LEM'S din oraş. "Evoluţia continua a deschiderilor de magazine LEM'S la nivel naţional a făcut ca, odată cu showroom-ul din Ploieşti, reţeaua să ajungă la un spatiu total de expunere de 52.500 mp la nivelul întregii tări" declară Adrian Rizea.

LEM'S pune la dispoziţia clienţilor săi cu un plan de achiziţie în 10 rate fără dobândă, împreună cu partenerii sai financiari. Programul de "rate fară dobândă" are un an de prezenţă în magazinele LEM'S şi a fost deja folosit deja de peste 3.200 clienţi.Compania Lemet a dezvoltat brandul de magazine LEM'S pentru desfacerea produselor sale. În prezent reţeaua LEM'S are cea mai mare acoperire la nivel naţional, cele 108 de magazine fiind amenajate în toate judeţele ţării. Atât în fabrica Lemet cât şi în reţeaua LEM'S activează peste 1.250 de angajaţi.

Fabrica Lemet din Câmpina a fost înfiinţată în 1991, în prezent halele de producţie acoperind o suprafaţă de peste 30.000 mp. Capacitatea actuală de prelucrare a Lemet este de aproximativ 1.200.000 de metri pătraţi de PAL pe an, pe poarta fabricii ieşind anual peste 360.000 de module de mobilă.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Lemet,
deschide,
magazin,
Ploieşti
/actualitate/lemet-deschide-un-nou-magazin-de-mobila-in-ploiesti-8885502
8885502
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.