Lem's deschide patru noi magazine in fiecare luna

Autor: Ioana Mihai Postat la 01 iulie 2011 106 afişări

Lemet Campina, unul dintre cei mai importanti producatori de mobilier din Romania, a deschis in prima jumatate a anului 17 noi spatii de vanzare. "In urmatoarele doua luni se vor deschide inca opt magazine Lems in Brasov, Sfantul Gheorghe, Reghin, Toplita, Slatina, Cernavoda, Constanta si Suceava", declara Adrian Rizea, director comercial Lemet.

Reteaua de magazine Lem's acopera aproape toate regiunile tarii. Cel mai mare volum de vanzari se inregistreaza in Ardeal - 31% si in Moldova - 20%. Muntenia genereaza 19% din vanzarile totale, Oltenia 19%, iar Bucuresti si Dobrogea contribuie la vanzarile retelei Lems cu 8%, respectiv cu 7%.

Valoarea medie de cumparare intr-un magazin Lems a crescut in ultimii 2 ani cu aproximativ 10 procente, de la 2100 lei in 2009 la 2900 lei in 2011. "Cresterea este generata de introducerea colectiilor din gama de produse Premium si Premium Plus, cum ar fi bucataria Gazelle, lansata in primavara, cel mai nou produs de top al Lemet. Noile game si diversificarea colectiilor cu noi piese au crescut interesul pentru magazinele noastre, fapt ce ne-a determinat sa accentuam ritmul dezvoltarii, ajungand sa deschidem patru magazine pe luna", declara Adrian Rizea, director comercial Lemet.

Nivelul general al business-ului Lemet s-a ridicat in primul semestru din 2011 la 58 milioane lei, in crestere cu 13 procente fata de aceeasi perioada a anului trecut. Compania estimeaza ca pana la finele anului acesta se va ridica la 176 milioane lei, cu 23% mai mult fata de 2010, cand aceasta a fost de 143 milioane lei.

"Aceasta crestere accelerata va fi sustinuta de dezvoltarea retelei de magazine si de extinderea gamelor de produse, in special categoriile Premium si Premium Plus. Dupa 20 de ani de experienta in concepere si productie de mobila, lansam un produs premium: bucataria Gazelle, cea mai avangardista bucatarie creata de romani pentru romani", precizeaza Adrian Rizea, director comercial Lemet.

Fabrica Lemet din Campina a fost infiintata in 1991, in prezent halele de productie acoperind o suprafata de peste 30.000 mp. Capacitatea actuala de prelucrare a Lemet este de aproximativ 1.200.000 de metri patrati de PAL pe an, pe poarta fabricii iesind anual peste 360.000 de module de mobila. Liniile de productie sunt complet automatizate, bazandu-se pe cele mai noi tehnologii existente la nivel mondial.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Lem's,
Lemet Campina,
Brasov
/actualitate/lem-s-deschide-patru-noi-magazine-in-fiecare-luna-8423808
8423808
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.