Lăutar care a luat avans pentru nuntă dar nu a mai prestat serviile, prins pe Otopeni

Autor: Laura Buciu Postat la 11 decembrie 2023 1453 afişări

Lăutar care a luat avans pentru nuntă dar nu a mai prestat serviile, prins pe Otopeni

Un bărbat care la sfârşitul anului 2021 a luat avans pentru a cânta la o nuntă în Giurgiu, care urma să aibă loc în mai 2022, a fost prins duminică pe Aeroportul Internaţional „Henri Coandă”.

Poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Giurgiu au documentat activitatea infracţională a unui bărbat, de 30 de ani, din oraşul Bragadiru, judeţul Ilfov, bănuit de săvârşirea infracţiunii de înşelăciune.

Surse apropiate anchetei susţin că este vorba despre manelistul Nikolas Prym.

Din cercetări a reieşit faptul că, în 8 decembrie 2021, în urma încheierii unui contract pentru prestarea unor servicii muzicale, ar fi indus în eroare un bărbat, de 35 de ani, din municipiul Giurgiu, cu privire la faptul că se va prezenta la nunta acestuia, din data de 28 mai 2022, în intervalul orar 23.00 – 01.00.

Când a avut loc nunta, însă, acesta nu s-a mai prezentat şi nu a mai prestat serviciile muzicale, însuşindu-şi, în mod nejustificat, 2.000 de euro, primiţi în urma semnării contractului.

Astfel, la data de 10 decembrie 2023, poliţişti din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Giurgiu au pus în executare un mandat de aducere pe numele bărbatului în cauză, acesta fiind identificat pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă şi, ulterior, condus la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Giurgiu.

Pe baza probatoriului administrat, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Giurgiu, bărbatul a fost reţinut, pentru 24 de ore. Unitatea de parchet competentă a dispus, luni, măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
lăutar,
avans,
nuntă

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.