Larry Page, CEO al Google, despre Steve Jobs: Un om mare cu realizări incredibile şi inteligenţă uimitoare

Postat la 06 octombrie 2011 38 afişări

"Părea întotdeauna capabil să spună în câteva cuvinte ceea ce ar fi trebuit să gândeşti înainte să te gândeşti. Concentrarea sa asupra experienţei utilizatorului, mai presus de toate, a fost întotdeauna o sursă de inspiraţie pentru mine", a declarat Larry Page, citat de Mediafax.

Cofondatorul şi fostul şef al companiei Apple, Steve Jobs, a decedat miercuri, la vârsta de 56 de ani, după o luptă îndelungată cu o formă rară de cancer pancreatic, transmite Reuters. Decesul lui Jobs a fost anunţat de conducerea Apple într-o declaraţie difuzată miercuri seara.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
steve jobs,
deces,
reactii,
larry page,
google
/actualitate/larry-page-ceo-al-google-despre-steve-jobs-un-om-mare-cu-realizari-incredibile-si-inteligenta-uimitoare-8842919
8842919
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.