La un an de la moartea lui Bogdan Gigină, mama acestuia dezvăluie ultimele cuvinte pe care i le-a spus fiul ei

Autor: Bogdan Stanescu Postat la 21 octombrie 2016 5873 afişări

Mama poliţistului Bogdan Gigină, cel care a murit acum un an fiind în deschiderea coloanei oficiale a fostului ministru de Interne Gabriel Oprea, a rememorat ultima conversaţie avută cu fiul său.

La un an de la moartea lui Bogdan Gigină, mama acestuia dezvăluie ultimele cuvinte pe care i le-a spus fiul ei

"În urmă cu un an, la această oră, am vorbit cu Bogdan pentru ultima dată. Mi-a spus că nu s-a retras din teren că o va face. Eram îngrijorată pentru că ploua abundent. Mi-a răspuns doar «mamă, nu-ţi fă griji, ne auzim când mă retrag»", a fost mesajul postat de mama lui Bogdan Gigină, la un an de la decesul acestuia.

Zeci de poliţişti de la Brigada Rutieră l-au comemorat joi pe Bogdan Gigină, venind cu lumânări şi flori la locul accidentului. 

CITEŞTE AICI CONTINUAREA ARTICOLULUI

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
bogdan gigina,
deces,
conversatie,
mama

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.