La 13 ani are deja propria afacere. Primul castig: 100.000 dolari

Postat la 24 septembrie 2013 1831 afişări

Cei mai multi pusti de 13 ani isi ocupa timpul cu distractia si sporturile. Dar Nicholas Pinto, din New Jersey, nu este un copil obisnuit. Suparat ca rotile de la trotineta sa se stricau mereu, pustiul s-a hotarat sa rezolve de unul singur problema, potrivit Huffington Post.

 La 13 ani are deja propria afacere. Primul castig: 100.000 dolari

 Nicholas Pinto este un baiat de 13 ani din Cranford, New Jersey. Suparat ca rotile de la trotineta i se stricau foarte repede, baiatul a creat un design propriu. Cu un imprumut de 2.000 de dolari, luat de la parinti, Pinto a trimis schitele unui producator din California.

Potrivit site-ului Cranford Patch, citat de Huffington Post, producatorul a acceptat sa dea viata proiectului. Asa a luat nastere LB Scoots, brandul sub care astazi Nicholas isi vinde produsele, numele fiind o abreviere de la “Little Boy Scoots”.

In clasa a VIII-a, baiatul castiga deja prima suta de mii de dolari din vanzarea rotilor, dupa un an de la demararea afacerii. Nicolas primeste comenzi inclusiv din Australia, produsele lui fiind cautate pentru durabilitatea de care dau dovada.

Cititi mai multe pe www.incont.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/la-13-ani-are-deja-propria-afacere-primul-castig-100-000-dolari-11388030
11388030
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.