Kremlinul susţine că a refuzat discuţiile despre controversatul proiect imobiliar al lui Trump

Postat la 21 ianuarie 2019 29 afişări

Preşedinţia Rusiei a anunţat, luni, că a refuzat să poarte orice fel de discuţii pe tema proiectului imobiliar din Moscova propus de Donald Trump înainte de a deveni preşedinte al Statelor Unite.

Kremlinul susţine că a refuzat discuţiile despre controversatul proiect imobiliar al lui Trump

"Nu, Kremlinul nu a purtat discuţii cu nimeni despre construirea imobilului" în Moscova, a declarat luni Dmitri Peskov, purtătorul de cuvânt al preşedintelui rus Vladimir Putin.

Dmitri Peskov a admis că Michael Cohen s-a adresat Kremlinului, prin e-mail, în calitatea de avocat al lui Donald Trump, pentru a discuta despre acest proiect imobiliar. Însă Peskov susţine că lui Michael Cohen i s-a recomandat să se adreseze mediilor de afaceri din domeniul construcţiilor şi Forumului Economic de la Sankt-Petersburg.

"Cum putem şti cine avea controlul sau ce probleme erau? Era Donald Trump personal sau altcineva? Americanii şi preşedintele SUA personal sunt în poziţii mai bune pentru judecarea situaţiei", a subliniat Peskov, citat de agenţia de presă Tass.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
refuz,
imobiliare,
proiect,
kremlin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.