Klaus Iohannis respinge integral remanierea propusă de premierul Viorica Dăncilă

Postat la 28 august 2019 41 afişări

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat, miercuri, că respinge integral remanierea propusă de premierul Viorica Dăncilă, precizând că propunerile pe care le-a primit sunt inacceptabile.

Klaus Iohannis respinge integral remanierea propusă de premierul Viorica Dăncilă

„În primul rând nu accept nicio propunere de remaniere din partea acestui Guvern, nu doar pentru că Guvernul şi-a schimbat componenţa politică, ci pentru că propunerile pe care le-am primit sunt pur şi simplu inacceptabile. Aşadar, resping în integralitate remanierea propusă de premier. Resping propunerea pentru ministrul Justiţiei. Nu voi ignora votul dat pe 26 mai. Resping propunerea pentru ministerul Educaţiei, nu voi accepta propuneri care să fragilizeze domenii pentru România, precum educaţia, precum România educată care reprezintă reforme la un nivel la care PSD nu pare să le accepte şi nici nu e în stare să le facă”, a afirmat Klaus Iohannis, într-o declaraţie de presă la Cotroceni.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
remaniere,
klaus iohannis,
premier,
respingere,
refuz

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.