Ireal! Cât câştigă, de fapt, un angajat Metrorex. Mulţi români nici nu visează la aşa ceva!

Postat la 18 septembrie 2023 227 afişări

Ireal! Cât câştigă, de fapt, un angajat Metrorex. Mulţi români nici nu visează la aşa ceva!

 Angajaţii de la metrou vor câştiga de la 1 noiembrie cu 13% mai mult decât în prezent, astfel că salariul mediu net va depăşi suma de 7.400 de lei. Mihai Barbu, preşedintele Consiliului de Administraţie al Metrorex, a declarat pentru Gândul că noul Contract Colectiv de Muncă a fost deja înregistrat la ITM, după 26 de întâlniri cu sindicaliştii.

„Au avut loc 26 de runde de negocieri pe tema noului Contract Colectiv de Muncă, şi s-a ajuns la un consens, prin care şi conducerea executivă şi structura sindicală au căzut de acord asupra condiţiilor pentru anul următor”, a declarat, pentru Gândul, Mihai Barbu, preşedinte CA Metrorex, care a mai precizat că a fost înregistrat la Inspectoratul Teritorial de Muncă noul Contract Colectiv de Muncă de la Metrorex.

Potrivit lui Mihai Barbu, noul CCM nu prevede doar creşteri salariale.

Mihai Barbu: „Contractul de Muncă prevede şi banii de concediu”

„Bineînţeles, s-au discutat foarte multe lucruri. Contractul Colectiv de Muncă nu conţine doar majorarea salarială, ci şi alte lucruri care trebuie reglate între administraţie şi structura salarială, cum ar fi banii pentru concedii, sau bonurile de masă. Procentual, salariul creşte cu 13%, începând cu 1 noiembrie”, a mai declarat Mihai Barbu pentru Gândul.

Cititi mai multe pe www.gandul.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
metrorex,
castigare,
refuz

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.