Iohannis despre accidentul de la 2 Mai: Unii s-au străduit şi unii nu

Autor: Andreea Tobias Postat la 29 august 2023 34 afişări

„Unii s-au străduit şi unii nu”, afirmă preşedintele Klaus Iohannis despre accidentul din 2 Mai, în care un şofer drogat a intrat într-un grup de tineri şi a ucis doi dintre ei.

Iohannis despre accidentul de la 2 Mai: Unii s-au străduit şi unii nu

Întrebat, după ce a fost la spitalul Floreasca, dacă este mulţumit de modul în care au intervenit poliţiştii în cazul accidentului din 2 Mai, preşedintele a îndemnat jurnalista să adreseze întrebarea la Ministerul de Interne, care verifică toate procedurile.

La insistenţa ziaristei, Iohannis a spus că, din punctul său de vedere, „unii s-au străduit şi unii nu”.

„Asta e realitatea. Şi cei care nu, vor trebui să suporte rigorile legii sau ale regulamentului sau reorganizarea întregului inspectorat de poliţie”, a adăugat Iohannis.

În 2 Mai, un tânăr de 19 ani a intrat cu maşina într-un grup de pietoni. O fată de 20 de ani şi un băiat de 21 de ani au murit, iar alte 6 persoane au fost rănite. În momentul impactului, şoferul se afla sub influenţa drogurilor.

Ministrul de interne, Cătălin Predoiu, a afirmat, luni, că se impune o resetare completă a structurilor MAI şi o va începe din judeţul Constanţa.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
iohannis,
2 mai,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.