Interpol ar fi emis un mandat de arestare pe numele directorului companiei ungare MOL - presă

Postat la 02 octombrie 2013 48 afişări

Interpol a emis un mandat de arestare pe numele lui Zsolt Hernadi, directorul executiv şi preşedintele companiei ungare de petrol şi gaze MOL, a anunţat marţi cotidianul croat Jutarnji List.

Interpol ar fi emis un mandat de arestare pe numele directorului companiei ungare MOL - presă

 Cotidianul, citat de agenţia MTI, afirmă că a fost emis şi un mandat european de arestare pe numele lui Hernadi, pe care autorităţile croate îl acuză că i-ar fi plătit mită fostului premier croat Ivo Sanader pentru a obţine drepturile de management în compania petrolieră croată INA.

MOL a respins acuzaţiile şi procurorul şef ungar a declarat că Hernadi nu este vinovat.

Potrivit cotidianului croat, Ungaria nu este obligată să îl extrădeze pe Hernadi în Croaţia în baza mandatului Interpol, dar trebuie să îl reţină în baza mandatului european.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/interpol-ar-fi-emis-un-mandat-de-arestare-pe-numele-directorului-companiei-ungare-mol-presa-11438031
11438031
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.