Informaţia zilei despre Simona Halep! Sportiva a fost audiată. Probleme majore în cazul jucătoarei din România

Postat la 29 iunie 2023 627 afişări

Informaţia zilei despre Simona Halep! Sportiva a fost audiată. Probleme majore în cazul jucătoarei din România

Este informaţia momentului despre jucătoarea de tenis Simona Halep care a fost audiată chiar joi, 28 iunie, în cazul de dopaj pentru care este suspendată de peste 8 luni de zile. Totuşi, chiar în ziua procesului s-a aflat că aceasta este suspectată de intenţie repetată de dopaj. Practic, este vorba de o serie de analize de sânge care aruncă în aer scandalul de dopaj al fostului nr. 1 WTA.

Informaţia zilei despre Simona Halep! Sportiva a fost audiată

După cum anticipa Nadia Comăneci, Simona Halep a fost audiată, joi, la Londra. Astfel, acuzată de dopaj, sportiva din Constanţa s-a prezentat în tribunalul independent Sports Resolutions, unde va reveni şi în ultima zi a lunii, adică vineri. Totuşi, un prim verdict este aşteptat peste două săptămâni.

„În sfârşit, ajunge la ceea ce pare că sunt măcar nişte răspunsuri. Audierea începe, în sfârşit, în cazul de dopaj al Simonei Halep,” au titrat cei de la Tennisuptodate. „Să înceapă judecata corectă,” au adăugat cei de la The Tennis Letter.

„Halep şi-a apărat nevinovăţia şi a vorbit despre nedreptatea pe care o simte. Dar acum în sfârşit ajunge la ceea ce pare că sunt măcar nişte răspunsuri,” completează Tennisuptodate.

Probleme majore în cazul jucătoarei din România

Totuşi, revenirea pe teren a fostului lider mondial Simona Halep se lasă aşteptată. Apar noi informaţii despre situaţia nefericită a sportivei au ieşit la suprafaţă. Înaintea audierii Simonei Halep la Tribunalul Sport Resolutions, presa sportivă a dezvăluit motivul real pentru prelungirea procesului jucătoarei. „Intenţia repetată de dopaj” este motivaţia emiterii celei de-a doua acuzaţii adusă Simonei Halep după analiza paşaportului biologic.

Cititi mai multe pe www.mediaflux.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
audiere,
caz,
informatie

Citeşte pe Gandul.ro

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.