Începe programul ,,Prima Capră”. Primarul unei insule italiene oferă capre gratis oricui este interesat

Postat la 05 aprilie 2024 59 afişări

Începe programul ,,Prima Capră”. Primarul unei insule italiene oferă capre gratis oricui este interesat

Primarul insulei Alicudi oferă capre gratis oricui este interesat. În ultimii ani, numărul caprelor sălbatice a crescut la 600.

Riccardo Gullo: Nu vrem să sacrificăm animalele, vrem să le oferim.

Au început programul „Prima capră”! Primarul unei insule italiene izolate, Alicudi, oferă capre sălbatice oricui doreşte să aibă una, după ce animalele au invadat pământul localnicilor. Un recensământ estimează că numărul caprelor este de şase ori mai mare decât populaţia insulei, de 100 de persoane.

În ultimii ani, numărul caprelor sălbatice a crescut şi s-au mutat din vârful insulei către zona locuită, unde strică vegetaţia, provoacă ravagii în grădini, doboară porţiuni de ziduri de piatră şi ajung chiar în casele oamenilor. Asta i-a împins pe localnici să ceară soluţii.

„Nu vrem nici măcar să luăm în considerare sacrificarea animalelor, aşa că încurajăm ideea de a le oferi”, spune primarul.

Cititi mai multe pe www.alephnews.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
incepere,
insule,
italia,
primar

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.