Încă un rănit în explozia de la Crevedia a murit

Autor: Andreea Tobias Postat la 31 august 2023 52 afişări

Încă un rănit în explozia de la Crevedia a murit

Încă un rănit în explozia de la Crevedia a murit. Este vorba despre un bărbat de 63 de ani, cu arsuri pe 90% din suprafaţa corpului care nu a putut fi transferat în străinătate.

Surse medicale au declarat că cea de-a treia victimă a exploziei este un bărbat de 63 de ani, care avea arsuri pe 90% din suprafaţa corpului.

Acesta nu a putut fi transferat în străinătate din cauza condiţiei în care se afla.

Decesul a fost confirmat ulterior de Ministerul Sănătăţii: „În cursul nopţii, a decedat la Spitalul Floreasca unul din cei doi pacienţi cu arsuri de peste 90% din suprafaţa corporală. În ciuda eforturilor personalului medical, s-a ajuns la această situaţie tragică având în vedere şansele extrem de reduse de supravieţuire ale pacienţilor aflaţi în această situaţie”.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
crevedia,
deces,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.