Încă un gigant tech strânge cureaua: Ce a decis în legătură cu salariile angajaţilor pentru a depăşi dificultăţile economice

Autor: Ştefan Stan Postat la 11 mai 2023 115 afişări

Încă un gigant tech strânge cureaua: Ce a decis în legătură cu salariile angajaţilor pentru a depăşi dificultăţile economice

Microsoft a decis să îngheţe salariile angajaţilor cu normă întreagă în acest an pentru a naviga dificultăţile economice, devenind cel mai recent lider american din domeniul tehnologiei care strânge cureaua într-o perioadă de incertitudine crescândă.

Directorul executiv Satya Nadella a explicat într-o notă internă că această măsură este necesară pentru a genera "suficient randament" pentru a investi în schimbarea majoră a platformei către inteligenţa artificială. Microsoft a majorat deja compensaţiile în 2022, a adăugat el. Cu toate acestea, compania va lua în considerare majorarea tarifelor pentru angajaţii cu ora, menţinând în acelaşi timp un program de bonusuri şi de acordare de acţiuni fără a-l "suprafinanţa", a spus Nadella fără a da detalii.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
majorare,
angajati

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.