În 2019, Superbet pariază pe inteligenţa artificială

Autor: Andra Stroe Postat la 17 decembrie 2018 220 afişări

Grupul Superbet, cel mai mare operator de pariuri sportive din România, a împlinit în 2018 zece ani pe piaţa din România, un deceniu în care a devenit brandul celui mai puternic operator din industria de profil: o reţea de retail de peste 1.000 de agenţii, operaţiuni şi birouri deschise pe şase pieţe, un business online care generează jumătate din cifra de afaceri estimată să ajungă anul acesta la 180 de milioane de euro.

În 2019, Superbet pariază pe inteligenţa artificială

Din punct de vedere strategic, cele mai consistente investiţii au fost direcţionate către dezvoltarea diviziei de online. Superbet a achiziţionat în 2018 trei companii de tehnologie - două în Croaţia şi una în UK (de inteligenţă artificială), pentru care a plătit circa 20 de milioane de euro. Totodată, pentru integrarea celor trei achiziţii, au mai fost investite intern alte câteva milioane de euro.

O altă direcţie din interiorul grupului este dezvoltarea parteneriatelor de tip franciză sub brandul GoBet. În 2018, această divizie a crescut până la 200 de parteneri în toată ţara, obiectivul fiind de a ajunge la 1.500 de parteneri până în 2021.

De la 1 decembrie 2018, grupul Superbet, unul dintre cei mai mari angajatori din domeniu cu cei peste 3.500 de angajaţi ai săi, a decis majorarea salariului operatorilor săi. Astfel, salariul din luna decembrie creşte cu 180 de lei brut, ajungând între 1.700 si 2.700 lei net, prin adăugarea primelor şi bonusurilor de Crăciun. Acestor sume li se adaugă şi plata orelor suplimentare şi a altor sporuri de care angajaţii Superbet beneficiază.

Superbet este cel mai mare operator de jocuri de noroc din România, cu o reţea în retail de peste 1.000 de agenţii în toată ţara şi un număr de aproape 15 milioane de pariuri plasate lunar.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
operator,
romania,
pariuri sportive

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.