Impactul “Revoluţiei fiscale” pe piaţa de soft: Sunt companii care doreau să vină în România şi nu vor mai veni

Postat la 20 decembrie 2017 98 afişări

Schimbarea peste noapte a legislaţiei fiscale, cu un impact semnificativ asupra costurilor companiilor de software şi mesajul transmis de Guvern în mai multe rânduri în acest an că poate schimba oricând, fără avertisment, nivelul taxelor, a determinat anularea unor investiţii în România şi blocarea unor recrutări, a declarat Teodor Blidăruş, preşedintele Asociaţiei Patronale a Industriei de Software şi Servicii IT (ANIS).

Impactul “Revoluţiei fiscale” pe piaţa de soft: Sunt companii care doreau să vină în România şi nu vor mai veni

 

“Din diverse discuţii pe care le-am avut lucrurile sunt foarte clare. Sunt companii care doreau să vină în România şi nu mai vin, sunt locuri de muncă ce s-ar fi deschis şi care nu se vor mai deschide şi pot să vă spun foarte concret că sunt companii locale care aveau bugete de investiţii (…) care au dispărut”, a declarat Blidăruş, răspunzând astfel unei întrebări adresate de ZF privind impactul măsurilor fiscale asupra industriei în 2018.

 

Urmărește Business Magazin

Citeşte pe Gandul.ro

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.