Idei de afaceri de familie. Simple si cu bani putini!

Postat la 13 mai 2016 8708 afişări

Idei de afaceri de familie. Simple si cu bani putini!

Unele idei de afaceri de familie sunt foarte simple. Atunci cand vrei sa incepi un business in familie trebuie sa stii pe cine te poti baza, ce buget aloci afacerii si sa te documentezi bine!

Cand nu ai jobul visurilor tale si, mai ales, daca nu lucrezi intr-un domeniu prea creativ, visezi sa ai propriul tau business. Mai ales cand te apropii de 30 de ani si ai acumulat ceva experienta in munca, cand ai sau te gandesti sa iti intemeiezi o familie, cand vrei sa iti faci programul in ritmul tau, cauti idei de afaceri de familie.

Nu toate afacerile pot fi facute in familie. Mai ales cele care au nevoie de un buget mare. Pentru acelea ai nevoie de asociati cu bani si experienta! Dar sunt unele idei de afaceri de familie care nu necesita o investitie foarte mare si pentru care poti invata “din mers”.

1. Ferma bio

Daca aveti teren in mediul rural, o ferma este o idee de afacere idela pentru aceste vremuri. De exemplu, puteti sa plantati flori pe care sa le vindeti apoi angro sau in propria voastra florarie de la oras. Daca spatiul va permite, luati in calcul si varianta unei livezi. Legumele bio sunt la mare cautare in aceasta perioada, asa ca, daca vrei sa cultivi legume, ai grija sa gandesti ecologic. Mai ales daca nu ai mult teren! Legumele bio sunt mai scumpe si o sa ai un profit bunicel daca le cultivi in fiecare sezon!

 

2. Restaurant sau cantina

Practicalbusinessideas.com scrie ca una dintre cele mai usor de lansat idei de afaceri de familie este un restaurant sau o cantina. Mai ales daca mama ta se pricepe sa gateasca foarte bine! Bugetul initial variaza, in functie de cum vrei sa arate locul. Dar, odata ce pornesti afacerea, mancarea buna, curatenia si felul in care va tratati clientii vor asigura o afacere de succes! Toata lumea mananca, nu-i asa? Chiar daca optati pentru o restaurant gen cantina, mancarea ieftina nu trebuie sa fie proasta! Asa ca atentie la calitate! Si o rulota cu mancare e o varianta de afacere mica, dar profitabila! Iti pui sotul la cratita si va plimbati prin lume, la tot felul de festivaluri! Castigati bani si va distrati in acelasi timp!

Cititi mai multe pe www.andreearaicu.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
familie,
afaceri,
bani,
refuz,
alegere
/actualitate/idei-de-afaceri-de-familie-simple-si-cu-bani-putini-15315338
15315338
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.