Huawei a investit 10 milioane de euro într-un nou centru de servicii

Postat la 03 aprilie 2017 241 afişări

Huawei a anunţat lansarea oficială a noului său centru Enterprise Global Service Center (EGSC) în Bucureşti. Centrul de servicii se află într-o clădire nouă, ce acoperă o suprafaţă de 2.000 metri pătraţi, cu o investiţie de peste 10 milioane de Euro.

Huawei a investit 10 milioane de euro într-un nou centru de servicii

Odată cu lansarea acestui nou Enterprise Global Service Center, Huawei îşi consolidează şi mai mult platforma de serviciilor oferite la nivel global, ce constă în două centre similare în China şi Mexic, cinci Centre regionale de Asistenţă Tehnică (TAC), şapte TAC-uri naţionale, 139 de centre de piese de schimb în toată lumea, precum şi mai mult de 1.100 de centre logistice.

Odată cu Enterprise Global Service Center din Bucureşti, Huawei continuă astfel extinderea Centrului Global de Servicii, ce furnizează servicii de suport multi-network pentru diverşi operatori internaţionali începând cu anul 2012.

Huawei a intrat pe piaţa din Europa în 2000, iar din 2003 compania este prezentă şi în România. În prezent, Huawei este unul dintre partenerii strategici pentru principalii operatori de comunicaţii din Europa, datorită dezvoltarii de soluţii de înaltă tehnologie şi furnizarea de servicii personalizate pentru clienţii săi.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.