Harry şi Meghan vor ajunge în faţa instanţei

Autor: Petru Mazilu Postat la 08 februarie 2023 107 afişări

Ducele şi ducesa de Sussex vor ajunge în faţa instanţei în procesul de defăimare intentat de Samantha Markle.

Harry şi Meghan vor ajunge în faţa instanţei

Harry şi Meghan vor fi interogaţi în cadrul unui proces de defăimare din SUA intentat de sora vitregă a ducesei. Samantha Markle o dă în judecată pe Meghan pentru „defăimare şi falsuri" în urma interviului acordat de cuplu lui Oprah Winfrey în 2021, potrivit BBC.

Ea susţine că a fost defăimată atunci când Meghan a spus „în mod fals şi rău intenţionat" că este „copil unic".

Sora vitregă a ducesei a mai susţinut, într-un dosar depus anul trecut, că Meghan a făcut „declaraţii demonstrabil false şi rău intenţionate" în faţa unei audienţe mondiale formată din aproximativ 50 de milioane de persoane din 17 ţări.

În documente mai scrie că Meghan a folosit „resursele puternice ale operaţiunii de relaţii publice a Familiei Regale" pentru a răspândi „minciuni în întreaga lume" despre Samantha Markle şi tatăl lor, Thomas Markle. Declaraţiile sunt descrise drept o „campanie premeditată pentru a le distruge reputaţia şi credibilitatea".

O moţiune depusă de Meghan pentru a împiedica desfăşurarea depoziţiilor în procesul civil a fost respinsă de un judecător.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
proces,
samantha markle,
sussex

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.